CaraCompact


Weinsbergs CaraCompact er en flot ledsager

Kærlighed ved førte blik- Din CaraCompact

Navnet siger det hele: CaraCompact er et ægte pladsvidunder, og det til enhver lejlighed - og endda til en utrolig pris! Det seriemæssige GFK tag beskytter dig mod alle vejrlig, og den usynlige befæstigelse af bagkofangeren vidner høj kvalitet på en Van i denne prisklasse. Med en bredde på kun 220 cm kommer den let rundt over alt, men tilbyder trods det stadig meget opbevaringsplads, samt to komfortable enkeltsenge. Naturligvis har dit nye feriehjem også masser af andre bekvemmeligheder:

Stort badeværelse med bruser, toilet og skab med spejl. Eget køkken med 3 kogeblus og stålvask. Og naturligvis en hyggelig dinette med drejbart bord. Har du bemærket at vægen er i samme design som bordpladen? Et ægte highlight der ikke findes magen til.

Den smarte og alsidige CaraCompact præsenterer sig fra sin bedste side. På de kun 220 cm i bredden finder man mange gode detaljer. Beklædningen er monteret flot, uden skruer der forstyrrer øjet. Bagenden er værd at kikke på. Den flotte lygtebom med de klare modullygter er en fryd for øjet. Garagen kommer man let til, og helt unikt for denne prisklasse. Enestående i denne klasse. Easy Travel Boxen samler alle dine installationer på samme sted.

CaraCompact fås i udgaverne:

600 MEG med enkeltsenge
600 MG med tværstående seng

Vælg den indretning der passer dig og din familie bedst.

Detaljer køkken

Weinsberg Mere CaraCompact bliver det ikke.

3 - 2 - 1 - Ferie! Med CaraCompact kan du hurtigt komme afsted på nye eventyr: Pak og af sted i den retning hjulene tager dig.

I det store 149 ltr. køleskab er der nok plads til masser af proviant. Når du laver mad kan du endda forlænge din arbejsflade – præcis som ved dit spisebord! Takket være det kraftige batteri i bodelen, og de sparsomme LED lamper, kan du problemløst camperer uden tilslutning til fast strøm. Skabe og andre møbler er godt ventileret, så du kan altså camperer i alt slags vejr!

Solrullegardin på tagvinduet

CaraCampact Badet

I badet kan du friske dig op til dagen – Skal du under bruseren, så skubbes det flytbare vaskebord hen over toilettet, og pludselig har du mere end rigeligt med plads!

Weinsberg - Frihed på fire hjul: CaraCompact

I CaraCompact er der utolig mange opbevaringsmuligheder at man næste ikke tror på det: under dinette bænken, klædeskabet, overskabene, og sågar under sengen kan du opbevare alt det du skal have med for at skabe din drømmeferie. Derudover er CaraCompact med sin møbeldkor i Oregon ask også en utrolig flot Van!

Slap af i CaraCompact

På koldskumsmadrassen med lamelbund vil du sove godt!  Tagvinduet og den indirekte belysning skaber en harmonisk atmosfære.

Kamera, objektiver og stativer er pakket sikkert ned. Denne gang vil vi møde så mange fugle som muligt ved Nord- og Østersøen.

Jens og jeg mødte hinanden via vores fælles lidenskab for ornitologi. CaraCompact er vores perfekte mobile hjem: slank og manøvredygtig med tilstrækkelig opbevaringsplads. ”Hvis ikke vi ser nogen fugle, har vi stadig madlavningen at falde tilbage på,” siger min mand med sin tørre humor.

Med et sådant køkken om bord er det en sand fornøjelse. Om aftenen glæder vi os over dagens oplevelser i den bekvemme dinette. Madrassen i vores seng gør herefter, at vi kan falde dejligt i søvn og føle os i den syvende himmel.CAMPINGVOGNE


CaraOne, CaraOne Ice og CaraTwo 
 

VÆLG MODEL>

GRUNDRIDS


Oversigt på campingvogne og autocampere


 SE DEM HER>

 

AUTOCAMPER


Vælge mellem 6 serier: CaraTour, CaraBus, CaraCompact, CaraSuite, CaraLoft eller CaraHome

SE AUTOCAMPER>

CAMPINGUDSTYR


Camper Fritid tilbyder udstyr til camping. Se også de smarte lufttelte fra Westfield

LÆS MERE> 

FORHANDLER


Din lokale Weinsberg forhandler står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model.

FIND FORHANDLER> 

SOCIALE MEDIER


Du har mulighed for at følge Weinsberg på Facebook eller You Tube.

LÆS MERE>