CaraHome

Cara Home Weinsberg
Hvor er alle troldene?

Velkommen hjem!

I CaraHome anno 2018 vil du også føle sig godt tilpas. Typisk for et WEINSBERG familiemedlem er CaraHome beklædt med moderne grafik udvendigt. Det haglresistente GFK glasfiber tag sikre mod vind og vejr, den praktiske Easy-Travel-Box samler alle tilslutninger og den store garagedør kan let håndteres med en hånd. Dette er alt sammen ganske unikt for en bil i denne prisklasse. Fleksible campister vil elske muligheden for en klapbar alkove, og det store luksus bruserum som er standard. Indvendigt venter et friskt og moderne interiør, som er formgivet i et meget sportsligt og elegant design.

Hotelværelser er yt - i dag køre du CaraHome.

Med en CaraHome bestemmer du selv, hvor og hvordan din ferie skal se ud, for du har altid dit hotelværelse med. Med det haglsikre GFK tag på toppen, og den gode indretning, er det svært at forestille sig at man kan have så god plads på fire hjul, og så samtidig se så smart ud! Det uanset om du indvendig vælge at beklæde din siddegruppe med Turin, Ocean, Alu, Lemon eller Active Navy hyndestof.
 
Er det ikke fantastisk: Din CaraHome har så mange opbevaringsmuligheder at du ikke behøver tænke på hvilket tøj du skal have med, du tager det med du ønsker! Og takket være det smarte lyskoncept, så skal du heller ikke tænke over hvilket skab du ligger det i, du skal nok finde det. Takket været den klapbare alkove med sideruder, har du masser af plads i førerhuset, samt omkring dinetten.

Mangfoldige CaraHome

CaraHome tilbydes i 550 MG, 600 DKG og 700 DG alle med mulighed for tilvalg af CaraKids pakke.

Køkkenet i Weinsberg CaraHome

Naturligvis har du også et fuldtudstyret køkken med stort køleskab, stålvask og 3 kogeblus. Kogeblusset dækkes af efter brug med en glasplade, så du har ekstra meget bordplads. Trumatic C gasvarmeovn styre varmtvandsforsyningen.

Forlængelse af arbejdsfladen. Skuffer med soft-close-indtræk, kogeplade med 3 blus og køkkenvask af rustfrit stål. Afrundede kanter.

CaraHome overbeviser ved gennemtænkte detaljer

Friskvands- og spildevandsbeholderne er nemme at gøre rene. Gaskassen har plads til 2 x 11 kg gasflasker.

CaraHome badet

Den praktiske forskydelige håndvask skubbes ganske enkelt hen over wc‘et, når man tager brusebad. Når wc‘et skal bruges, anbringer man det i brusebadet.

På tur med Cara Home i vinterlandskabet

Åben døren og lad eventyret begynde.

Alkove

Plads til alle

Alkover, dinette og den rummelige bageste del giver plads til alle.

CaraHome hygge

Slidstsærke hyndestoffer og overflader i dinetten.

CaraKids pakke

CaraKids består af skammel inkl. opbevaringsrum, sjov tegnetavle, bagvæg med elastikbånd, sengehest, Trinplade i badeværelset, Væglommer til opbevaring og bægerholdere.

CAMPINGVOGNE


CaraOne, CaraOne Ice og CaraTwo 
 

VÆLG MODEL>

GRUNDRIDS


Oversigt på campingvogne og autocampere


 SE DEM HER>

 

AUTOCAMPER


Vælge mellem 6 serier: CaraTour, CaraBus, CaraCompact, CaraSuite, CaraLoft eller CaraHome

SE AUTOCAMPER>

CAMPINGUDSTYR


Camper Fritid tilbyder udstyr til camping. Se også de smarte lufttelte fra Westfield

LÆS MERE> 

FORHANDLER


Din lokale Weinsberg forhandler står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model.

FIND FORHANDLER> 

SOCIALE MEDIER


Du har mulighed for at følge Weinsberg på Facebook eller You Tube.

LÆS MERE>