Carabus

Mangfoldig i 6 grundrids

3 grundrids fra CaraBus er designet til hele familien, og tilbyder nu hele 5 sovepladser.
Nyt er spisebordet, den flotte beklædning i bagdøren og de praktiske opbevaringsnet ved sengene. I CaraBus 601K er en trappestige til køjerne flot integreret i bilen. De robuste låger holder takket være ekstra stærke beslag, til intensiv brug. De strømsparende LED pærer sørge for en optimal belysning, og den store 110 L friskvandstank (ikke i 601K) sørger for at der altid er nok vand ombord. For at lette tømningen af spildevandstanken, har man monteret en magnetholder til serviceklappen.

 

Ubegrænset

Så meget plads, på så lidt plads - Forbløffet? Sådan vil du opleve vores CaraBus med den perfekte rum udnyttelse, og de mange opbevaringsmuligheder. Ren rejsenydelse. Vores kvalitetsmøbler sørger for stabilitet, og er perfekt afstemt efter dine behov.

I din CaraBus får du let overblik over teknikken: strøm, vand, spildevand og batteri aflæses let på vores digitale display. Efter en begivenhedsrig dag, sørger det praktiske badeværelse i træ- og kunststof for den fornødne komfort, og følelsen af uafhængighed. Desuden: Myggenettet i alle vinduer sørger for at holde insekter ude, således at du kan slappe af over alt.

 

Pure Freedom

Vi er meget begejstret for de mange opbevaringsmuligheder. Den høje og kompakte CaraBus er ideel til alle slags veje. Når muligheden byder sig, holder vi tit ind og åbner den store bag- og sidedør. 

Bad

Praktiske opbevaringsmuligheder

Så står vi op og er klar til en ny dag

CaraBus har den fordel, at der er op til fire sovepladser og desuden en smart opdeling, som giver masser af plads på et lille areal.

Opholdsafdelingen

Dejlige cockpitsæder og bordforlængelse (tilvalg)


CAMPINGVOGNE


CaraOne, CaraOne Ice og CaraTwo 
 

VÆLG MODEL>

GRUNDRIDS


Oversigt på campingvogne og autocampere


 SE DEM HER>

 

AUTOCAMPER


Vælge mellem 6 serier: CaraTour, CaraBus, CaraCompact, CaraSuite, CaraLoft eller CaraHome

SE AUTOCAMPER>

CAMPINGUDSTYR


Camper Fritid tilbyder udstyr til camping. Se også de smarte lufttelte fra Westfield

LÆS MERE> 

FORHANDLER


Din lokale Weinsberg forhandler står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model.

FIND FORHANDLER> 

SOCIALE MEDIER


Du har mulighed for at følge Weinsberg på Facebook eller You Tube.

LÆS MERE>